Samenwerkingen

Wat voor natuurverhalen gaan wij vertellen?

Als vlogger en blogger heb ik al verschillende leuke samenwerkingen. Maar ik sta ook open voor nieuwe samenwerkingen om te laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is! Hieronder vind je een overzicht van verschillende samenwerkingen waar ik bij betrokken ben. Heb je zelf een idee om samen wat moois te maken? Laat dan een berichtje achter!

BuitenGewoon

Mijn vlogs uit de Gelderse natuur worden sinds augustus 2018 gepubliceerd op de online kanalen van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Zo kunnen nog meer mensen meegenieten van de de prachtige gebieden in Gelderland.

Jouw Actieve Natuur

Voor het magazine 'Jouw Actieve Natuur' schrijf ik twee keer per jaar een column over mijn belevenissen in de Nederlandse natuur. Het magazine is verkrijgbaar bij verschillende buitensportzaken en geeft de lezer 'inspiratie voor buiten'.

De Monitor

In aanloop naar de aflevering over drukte op de Veluwe (september 2020) heb ik een viertal vlogs gemaakt waarin ik liet zien wat ik als bezoeker zie van de toegenomen recreatiedruk op de Veluwe en de lastige balans tussen natuurbescherming en recreatie.

RTV Rijnstreek

Vanaf september 2020 draait op RTV Rijnstreek het natuuritem 'Natuurvlog van Youri'. Daarin neem ik kijkers mee de natuur in, op zoek naar alle mooie dieren, vogels en reptielen die de Nederlandse natuur rijk is. 'Natuurvlog van Youri' wordt eens per twee weken uitgezonden.

Samenwerken?

Heb jij een idee voor een leuke samenwerking? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeen, kansen en mogelijkheden. Laat een berichtje achter met jouw idee via het onderstaande formulier, of stuur me een berichtje op mijn Facebookpagina of Instagram!