Over GreenGagement

GreenGagement

GreenGagement is een combinatie van twee woorden. Green, het engelse woord voor groen, en Engagement, het engelse woord voor betrokkenheid.

Engagement wordt gebruikt om de betrokkenheid op Social Media aan te geven. Hoe hoger de engagement van jouw volgers, likers en leden op Social Media, hoe beter. In de natuur is betrokkenheid ook heel belangrijk. Alleen in de natuur gaat het om het betrekken van mensen bij de natuur, want hoe meer mensen er betrokken zijn bij de natuur, hoe meer draagvlak er is voor natuurbescherming.

GreenGagement gaat om de betrokkenheid bij de natuur en beleving van natuur. Zowel online als offline. Op GreenGagement vind je berichten over de combinatie natuur, social media, natuurbeleving en buitensport. Laat je inspireren, ga naar buiten en deel de wereld om je heen en wordt GreenGaged!

Over mij

Ik ben Youri, 27 jaar oud en ik  woon in Ede. Vroeger kwam ik al veel in het bos achter bij mijn ouders thuis en dat heeft het groene vlammetje aardig aangewakkerd. Na de middelbare school ben ik Bos- en Natuurbeheer gaan studeren aan Wageningen University. Tijdens mijn studie heb ik mij gericht op de relatie tussen mensen en natuur.

Mede vanwege mijn bijbaan bij PhoneHouse (ik ben gek op gadgets) ben ik uiteindelijk mij tijdens mijn afstuderen gaan richten op “natuurbeleving 2.0”. Als afstudeeronderwerpen heb ik een thesis geschreven over Twitterende Boswachters en een stage gedaan bij InnovatieNetwerk over de meerwaarde van games voor de natuursector.

In het dagelijks  leven werk ik als Communicatiemedewerker bij Communicatiebureau de Lynx en als  studievoorlichter bij Wageningen University & Research.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Het liefst ben ik lekker actief in de buitenlucht, mountainbiken, hardlopen, wandelen, fotograferen/ vloggen en vooral alles delen op social media. En hier haal ik de inspiratie voor mijn site vandaan. Ik wens je veel leesplezier, en mocht je een op of aanmerking, aanvulling of een vraag hebben, laat dan gerust een berichtje achter!

Instameet bij Radio Kootwijk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *