Over mij

Aangenaam!

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben Youri, 30 jaar oud en ik ben een echte natuurliefhebber. Opgegroeid aan het bos was ik altijd buiten te vinden. Daar liet ik me als klein kind al verwonderen door alle mooie dieren die er in de natuur te vinden waren. En daar is na al die jaren nog steeds niks in veranderd.

Nu trek ik er nog steeds graag op uit, op zoek naar al het moois wat de (Nederlandse) natuur te bieden heeft. Zolang het maar vliegt, kruipt, loopt of zwemt vind ik het schitterend! Wat ik meemaak tijdens mijn avonturen in de natuur deel ik graag met je via mijn vlog, blog en social media. Zo laat ik zo veel mogelijk mensen online meegenieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Door te laten zien wat voor moois er allemaal te zien is, hoop ik je te laten zien dat we ook in Nederland hele mooie natuur hebben. Natuur die het verdient om gewaardeerd én beschermd te worden. Nederland is prachtig, met heel diverse landschappen, plant- en dierensoorten. Maar helaas gaat het niet met alle landschappen en soorten goed. Door te laten zien wat voor moois er allemaal te vinden is hoop ik dat jij, net als ik, helemaal enthousiast wordt van natuur!

Ik wens je alvast veel kijk- en leesplezier. Vergeet me ook niet te volgen op Facebook en Instagram en te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Heb je een vraag? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier of stuur me een DM op mijn Facebook- of Instagrampagina!

Groene groet,

Youri

Laat een bericht achter!

In het kort:

Naam: Youri Jongkoen
Leeftijd: 30
Ik woon in: Leusden (Utr)
Studeerde: Bos- en Natuurbeheer aan Wageningen University
Lievelingsdier: Beer
Lievelingsvogel: Zwarte Specht
Favoriete natuurgebied(en): Veluwezoom NP, Planken Wambuis, Landgoed Den Treek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *