Over mij

Over mij

Ik ben Youri, 28 jaar oud en ik  woon in Ede. Vroeger kwam ik al veel in het bos achter bij mijn ouders thuis en dat heeft het groene vlammetje aardig aangewakkerd. Na de middelbare school ben ik Bos- en Natuurbeheer gaan studeren aan Wageningen University. Tijdens mijn studie heb ik mij gericht op de relatie tussen mensen en natuur.

Mede vanwege mijn bijbaan bij PhoneHouse (ik ben gek op gadgets) ben ik uiteindelijk mij tijdens mijn afstuderen gaan richten op “natuurbeleving 2.0”. Als afstudeeronderwerpen heb ik een thesis geschreven over Twitterende Boswachters en een stage gedaan bij InnovatieNetwerk over de meerwaarde van games voor de natuursector.

In het dagelijks  leven werk ik als Communicatiemedewerker bij Communicatiebureau de Lynx. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Het liefst ben ik lekker actief in de buitenlucht, mountainbiken, hardlopen, wandelen, fotograferen/ vloggen en vooral alles delen op social media. En hier haal ik de inspiratie voor mijn site vandaan. Ik wens je veel leesplezier, en mocht je een op of aanmerking, aanvulling of een vraag hebben, laat dan gerust een berichtje achter!

Instameet bij Radio Kootwijk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *